L’1 de juny es posa en funcionament la zona blava

22/05/2020

El proper dia 1 de juny, es posa en funcionament de nou la zona blava de Pals que tindrà vigència fins el 15 de setembre.

Per a la tramitació d’aparcament els veïns que abonen l’Impost Municipal de Vehicles de Tracció Mecànica a l’Ajuntament de Pals NO han de realitzar cap tipus de tramitació administrativa.

No obstant, les persones que disposin d’una segona residència al municipi, així com aquelles que treballin en algun dels seus establiments, podran sol·licitar, a partir del 22 de maig, l’abonament per estacionar a la zona blava del nucli de Pals i de la platja, per un import de 65 euros per tota la temporada.

Els interessats podran fer la corresponent sol·licitud a través de la pàgina web de l’Ajuntament, (https://www.pals.cat/ca/informacio-zona-blava/) adjuntant la següent documentació: el contracte de treball o alta d’autònoms, quan ho sol·licitin treballadors dels comerços (65 € abonament temporada); el rebut de l’Impost de Bens i Immobles per les persones que tinguin una segona residència (65 € abonament temporada); el DNI del titular del rebut i, finalment, la matrícula del vehicle pel qual se sol·licita l’abonament. 

Per qualsevol dubte, podeu enviar correu electrònic a zonablava@pals.cat o trucar al telèfon d'atenció a l'usuari 646845589, de dilluns a divendres de 14.30 a 20.30 h i dissabte de 9.00 a 13.30 h.