L’Ajuntament aprova inicialment el projecte per a la instal·lació d’un sistema de vídeo vigilància

24/02/2020

Amb l'objectiu de reforçar la seguretat al municipi, l'Ajuntament de Pals ha iniciat el tràmit per instal·lar un sistema de vídeo vigilància amb lectura de matrícules i control d'accés en model sancionador.

En aquest moment el procés està en fase d’exposició publica, després els anuncis oficials (DOGC i BOP) en data de 24 de febrer de 2020. Així, i fins el 6 d’abril, estarà en exposició pública el projecte aprovat inicialment, que ja es pot consultar aquí (document adjunt) o de manera presencial, a les dependències municipals, de dilluns a divendres, de les 9 a les 14 h, festius exclosos.

D’aquesta manera Pals s’afegeix a altres municipis de la comarca i d’arreu de Catalunya, que han optat per aquest sistema de seguretat, que també té un efecte dissuasiu, connectat amb la seu de la Policia Local de Pals. El sistema registrarà totes les matrícules i les bolcarà en una base de dades que detectarà els vehicles fitxats i permetrà rastrejar-los en el cas que la Policia Local hagi de sancionar o detenir el conductor. Des del consistori han assenyalat que aquest sistema de control complementarà la feina de la Policia Local i permetrà col·laborar amb altres cossos de seguretat.