L’Ajuntament col·labora en l’edició del “Ja vaig a escola”

25/09/2020

L’Ajuntament de Pals ha participat en l’edició del llibre infantil “Ja vaig a l’escola”. Es tracta d’un llibre dirigit a tots els nens i nenes empadronats al municipi palsenc que aquest curs 2020-21 hagin començat el cicle d’Educació Infantil, és a dir, P3.

El llibre, amb il·lustracions de la Carole Edet, està pensat per esdevenir una ajuda tant per a les famílies com per als infants en el moment d’afrontar un dels primers canvis importants en la seva vida escolar: començar un nou curs en una escola més gran on comparteixen alguns espais amb molts més alumnes del que estan habituats i que pràcticament tots ells són més grans d’edat. Aquestes són algunes de les preocupacions que es poden trobar tant pares com petits i el llibre intenta ajudar d’una forma molt visual a afrontar aquestes pors.

Però, també és un llibre perquè el nen, la nena en pugui gaudir. El format, les il·lustracions, el text faciliten que els infants interactuïn amb els seus progenitors i alhora desenvolupin la seva imaginació i parla oral. Es tracta, doncs, d’un petit conte que obre una gran finestra al món de la lectura i del joc. Un món pel qual l’Àrea de Cultura sempre ha apostat i, en particular, la Biblioteca on trobareu molts altres contes i propostes per a tothom, també per als més petits.

“Ja vaig a l’escola” ha estat editat per l’editorial Mediterrània i es pot recollir a la Biblioteca municipal, de dilluns a divendres, en horari de 16.30 a 20 hores.