L'Ajuntament de Pals estrena nou web, més ràpid, segur i intuïtiu

04/10/2019

L’objectiu és millorar la comoditat de l’usuari pel que fa a la navegació, conservant i ampliant les seccions de consulta i optimitzant l’estructura i l’apartat visual. També s’ha prioritzat l’increment de la seguretat web. Visiteu el nou espai a www.pals.cat.

Amb l’inici d’un nou curs, l’Ajuntament de Pals està d’estrena: fa pocs dies que ha posat en funcionament una nova pàgina web. Aquest nou portal està totalment renovat pel que fa a l’estètica, però també a l’eficiència i a l’estructura. La pàgina esdevé un espai informatiu de referència on els visitants podran consultar l’actualitat, l’agenda, les últimes notícies o informació relativa al consistori i als membres de govern. Però també podran fer ús del web per efectuar i presentar tràmits electrònics i rebre avisos d’alt interès municipal i ciutadà.

Segons explica Xavier Coll, regidor d’Innovació i Noves Tecnologies, la millora en l’eficiència i en la imatge del web “era una prioritat d’aquest nou mandat” en què l’Ajuntament “volia fer un pas endavant cap a un món més digital”. Amb aquest web, segueix Coll, “l’Ajuntament entra de ple a una nova era tecnològica i s’adapta als nous temps fent el site més accessible”. Sempre, “pensant en el compromís per la transparència i la informació dels veïns, així com l’aposta pel caràcter obert i participatiu d’aquesta institució”, matisa el regidor.

Una pàgina més segura i pràctica

Un dels objectius de la renovació web ha estat complir els màxims estàndards en seguretat i protecció de dades. Per això, la nova plataforma disposa de seguretat SSL HTTPS. A més, tenint en compte que un gran nombre d’usuaris entraven al lloc web a través del seu dispositiu mòbil (un 80% aproximadament), aquest s’ha adaptat per poder ser visualitzat sense problema en la pantalla petita. La nova pàgina de l’Ajuntament de Pals també ofereix una major facilitat a l’hora de navegar, així com més rapidesa, senzillesa i agilitat per realitzar inscripcions a cursos i tallers a través dels formularis webs o per signar la subscripció web per tal de rebre, periòdicament, l’agenda d’activitats de la vila. Estèticament, el portal és molt més atractiu, gràcies a una imatge més endreçada, oxigenada i fresca.

Per altra banda, no s’ha renunciat a l’aposta per la comunicació directa amb els ciutadans, i els usuaris continuaran tenint en compte els apartats “Millorem Pals” i “Contacte amb l’alcalde”, així com un accés fàcil al Portal de Transparència.

La nova web se suma als canals de comunicació ja existents, com per exemple les xarxes socials municipals o la revista d’informació municipal Pals al Detall. A més, us recordem que podeu trobar tota la informació sobre l’oferta turística de la vila al portal: www.visitpals.com.