L’Ajuntament de Pals guardonat amb el Reconeixement Administració Oberta 2019

06/03/2020

Aquest premi se li atorga als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l’administració digital a les serves organitzacions.

L’Ajuntament de Pals ha estat guardonat amb el Reconeixement d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), per haver destacat en la implantació de l’administració digital. Aquest reconeixement s’atorga en base als indicadors objectius que recull el Consorci AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya.

Els Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC han esdevingut el reconeixement públic de tots aquells ens que destaquen en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Els guardons s’atorgaran el proper dia 19 de març en un acte a Granollers en base a uns indicadors objectius, l’anàlisi dels webs dels ens i l’ús de determinats serveis del Consorci AOC. El seu objectiu és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i, tal i com s’ha indicat anteriorment, la seva conseqüent transformació digital en seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.