L’Ajuntament de Pals ofereix la possibilitat d’un menú per a les persones més vulnerables

05/05/2020

L’ajuntament de Pals posarà en marxa aquest proper dimarts 5 de maig un nou servei social per assistir a les persones més vulnerables, ja siguin persones grans o col·lectius de risc, amb un menú (en format càtering) per 5 euros. Aquest programa pensat per oferir àpats saludables i equilibrats per només 5 euros té per objectiu garantir una alimentació equilibrada i saludable a les persones vulnerables que per diferents motius poden tenir algun dèficit d’alimentació en front aquesta crisi sanitària de la COVID-19.

Per poder gaudir d’aquest nou servei és imprescindible que les persones interessades es posin en contacte amb els Serveis Socials de l’Ajuntament per tal que gestionin el servei amb l’empresa proveïdora del menú. Les persones que ho necessitin, tenen a la seva disposició un telèfon directe: 639028243. La voluntat és coordinar i fer les derivacions als serveis adequats sempre aplicant els protocols vigents de Serveis Socials.

Recorda si ets una persona gran i vius sola i/o tens dificultats per poder accedir o cuinar un menú saludable durant el confinament, posa’t en contacte amb serveis socials (telèfon 639028243)  i es valorarà la teva situació. A més també existirà l’opció d’entrega a domicili si tens impediment per anar-lo a recollir.

Els esforços municipals es dirigeixen en tres direccions: l'atenció a les urgències socials, el seguiment proactiu de situacions de necessitat, i l'atenció als col·lectius més vulnerables. Per això, tot aquella gent interessada per manca d’aliments, dificultats per fer front als subministraments essencials (llum, aigua, gas, connectivitat per a famílies amb fills escolaritzats), problemes d’habitatge, assistència per a la realització de compres (supermercat i farmàcia), situació de violència de gènere... també poden trucar al telèfon 639028243.