L'Ajuntament de Pals organitza cursos de formació gratuïts

10/02/2022

L'Ajuntament de Pals, amb el suport de la Diputació de Girona, continua apostant per la formació gratuïta amb l'objectiu de facilitar a tothom una millor inserció en el món laboral.

Durant els mesos de febrer i març de 2022 s’impartiran cursos gratuïts d'idiomes (francès, anglès i alemany) de 20 hores de durada. Estan pensats pel sector del turisme i la hostaleria i seran virtuals. Les inscripcions poden fer-se omplint el següent formulari https://forms.gle/uiopDeVSatu2sST27 o bé contactant a info@pals.cat.

-       Anglès intensiu: del 21 de febrer al 4 de març. De dilluns a divendres de 10h a 12h.

-       Francès intensiu: del 7 al 18 de març. De dilluns a divendres de 10h a 12h.

-       Alemany intensiu: del 21 de març a l'1 d'abril. De dilluns a divendres de 10h a 12h.

L’activitat està adreçada tant a treballadors en actiu com a persones en cerca de feina. Es pretén impartir una formació dinàmica i donant per fet una base de l’idioma. Les classes estaran enfocades a mostrar, juntament amb les converses bàsiques en aquella llengua, la cultura de cada una de les llengües per tal que el professional del sector aprengui a interactuar correctament amb cada client o nacionalitat.

La primera setmana es tractaran fonaments i construccions bàsiques (en francès i anglès no es partirà de zero sinó d’un vocabulari mínim) i la segona setmana serà d’aprofundiment i ampliació. Es poden cursar ambdues o una sola en funció de la disponibilitat i el nivell de cada participant.

Més informació: info@pals.cat – 972 637 380

En breu s’informarà de més cursos de formació gratuïts online pels propers mesos.