L’Ajuntament de Pals posa en marxa un servei d’atenció social per fer la compra d'aliments

19/03/2020

El servei se sol·licita al telèfon d’atenció de l’ajuntament o de la policia local i un grup de voluntaris gestionaran les peticions.

L’Ajuntament de Pals ha activat un servei d’atenció a les persones vulnerables a l’epidèmia de coronavirus (Covid-19) que, prestarà atenció a la gent que necessita rebre aliments, productes bàsics o medicaments a casa.

El Servei d’Atenció a persones vulnerables, ja en funcionament, va dirigit a persones en situació de vulnerabilitat, gent gran amb patologies i/o pluripatologies, gent que visqui sola...  amb l’objectiu que no hagin de sortir al carrer a subministrar-se aliments, productes de primera necessitat o medicaments. 

Totes aquelles persones que vulguin rebre el servei han de trucar en horari d’oficina al telèfon de l’Ajuntament ( 972 63 61 61) o a la Policia Local (972 66 77 77).

Tanmateix, la Policia Local ha iniciat un seguiment de trucades a totes aquelles persones que es té coneixement que viuen soles o que poden presentar necessitats davant d’aquesta crisi sanitària que estem vivint. Es tracta d'una actuació preventiva de manera que es puguin emprendre accions específiques destinades a resoldre les mancances que puguin tenir. Tot i que de moment totes les persones trucades no han requerit del servei, posteriorment s’ha rebut una trucada i ja s’ha fet el primer servei per portar menjar a un usuari que ho ha demanat.