L’Ajuntament de Pals rep el distintiu de qualitat SICTED

27/05/2021

Avui s’han lliurat a Santa Cristina d’Aro els nous certificats de qualitat turística en destinació (SICTED) a tots els sectors turístics que han estat avaluats i han pres el compromís de qualitat per oferir el millor servei amb les millors garanties.

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat els distintius de qualitat turística a 66 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED), entre els quals destaquem les 2 Oficines de Turisme del municipi, la platja del Grau i la Platja Gran de Pals.

L’acte ha tingut lloc a les 11 h a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro i comptat amb la presencia de la regidora de Turisme, Sílvia Monar, que ha recollit els distintius de l’Ajuntament de Pals.

L’objectiu d’aquestes distincions és oferir el millor servei amb les millors garanties, tot perseguint la millora contínua i promovent un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis i recursos vinculats al turisme del Baix Empordà. Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.  

Actualment estan distingides una gran varietat d’institucions al Baix Empordà, entre elles cossos de seguretat com la Policia Local de Castell – Platja d’Aro, Ports Esportius, prop d’una quinzena d’oficines de Turisme, allotjaments rurals i apartaments turístics, càmpings, empreses de turisme actiu, guies, restaurants, museus i centres d’interès, hotels i platges.