L’Ajuntament de Pals t’ofereix un canal de comunicació a través de WhatsApp 

27/02/2023

  Directe al teu telèfon i sense cost

Hem obert un canal municipal de WhatsApp perquè estiguis al dia de tot el que passa al poble, de manera més fàcil i còmoda. L'únic que has de fer és donar-t'hi d'alta, i de la resta, ens n'encarreguem nosaltres. De manera periòdica, t'informarem en el teu mòbil dels continguts, comunicats i altres informacions rellevants i d'interès sobre Pals, això sí, amb algunes normes.  

La més important i que has de tenir molt present és que aquest és un canal unidireccional, i per tant, no podràs contactar directament en cap cas amb altres membres adscrits al canal ni amb l'Ajuntament. Tampoc s'atendran consultes personalitzades, ni es respondrà cap missatge.  

Però tranquil/l·la, que per a nosaltres també hi ha normes: el nostre servei de WhatsApp funciona amb llistes de difusió i tots els missatges t'arribaran, a tu i tots els adherits i adherides, de manera separada a la de la resta. Això vol dir que no t'afegirem a cap grup de WhatsApp i que ningú podrà conèixer el teu número de telèfon ni enviar-te missatges, tal com indiquem en l'apartat de protecció de dades. 

COM EM DONO D'ALTA O BAIXA EN EL SERVEI? 

Per donar-se d'alta al servei: 

  1. Guarda aquest número 609 971 629 a la teva agenda com a contacte.
  2. Envia per WhatsApp la paraula ALTA.
  3. A partir d’aquest missatge, els administradors/es de la llista de difusió procediran a donar-vos d’alta al servei i rebreu un missatge d’alta a la llista.