L’alumnat de 6è de l’Escola Quermany participa en el “Let’s Clean Up Europe”

05/05/2022

Aquest dijous 5 de maig l’alumnat de 6è de primària de l’Escola Quermany de Pals s’ha sumat a la campanya internacional “Let’s Clean up Europe”.

La jornada ha consistit a netejar la platja de Pals, a la qual s’hi han apropat amb el tren turístic el Xiulet, i també els marges de les dunes. A més, han aprofitat un cop finalitzada la neteja per posar en comú les deixalles que han recollit i parlar del temps de descomposició de cada un dels materials i la problemàtica que hi ha darrere dels diferents tipus de residus que han trobat.

Seguit en aquesta acció, l’alumnat de 6è de l’escola Quermany realitzarà el pròxim 10 de maig un taller de reutilització de roba per poder fer embolcalls d’entrepans reutilitzables. Tant l’activitat de la neteja de la platja de Pals d’avui com el taller, s’espera que es pugui continuar implementant cada any pels infants de cada generació de 6è de primària de l’escola.  

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i a la vegada promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, i marges de rius, entre altres espais. 

Podeu trobar un recull d'imatges de la jornada de neteja adjuntes a la notícia.