L’espectacle Palmira al Baix Ter, el 13 d'agost a Pals

05/08/2021

El pati de ca la Pruna acollirà el proper divendres 13 d'agost, a les 22 h del vespre, l'espectacle Palmira al Baix Ter, una obra teatral musical interpretada per la cantatriu Elisenda Rué i el guitarrista Izan Rubio, amb la dramatúrgia de Jordi Lara.

L'espectacle s’inclou dins de les activitats de suport territorial que el Museu de la Mediterrània ofereix als pobles veïns i gira entorn la figura de Palmira Jaquetti, una escriptora i folklorista que durant el període 1927-1930 va visitar algunes poblacions del Baix Empordà, entre elles Pals, per tal d’entrevistar avis i àvies. A més a més de la partitura i de les lletres de les cançons (aplegades a l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya), Palmira explicava amb una esplèndida prosa com era l’arquitectura, el caràcter, l’aspecte de les persones a qui entrevistava. Tot això es troba recollit en els seus Dietaris – Memòries de recerca.

L’aforament serà limitat i l’entrada gratuïta. Per assistir-hi cal fer una reserva prèvia a https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentdepals