L'Oficina de Turisme del nucli antic de Pals es trasllada a la planta baixa de Ca la Pruna

26/06/2024

Nova ubicació de l'Oficina de Turisme del nucli antic

A partir d'avui dimecres l'oficina de turisme del nucli antic de Pals canvia d'ubicació. L'actual oficina, al carrer Hospital 22, es trasllada a la planta baixa de l'edifici de Ca la Pruna, un nou espai més gran i accessible per a persones amb mobilitat reduïda on a més a més de l'atenció personalitzada en diferents idiomes també comptarà amb  un espai d'informació interactiu.

L'horari d'atenció al públic serà de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h de dilluns a diumenge durant els mesos d'estiu i els festius de 10.00 h a 14.00 h i es complementarà amb el punt d'informació de la rotonda dels pins i el de la platja.

Els primers visitants que s'ha adreçat a la nova oficina de turisme han estat de nacionalitat francesa i han rebut un lot de productes promocionals del municipi i s'ha fet una fotografia commemorant aquesta obertura.

Pots trobar més informació dels serveis que s'ofereixen des de l'oficina de turisme i els punts d'informació al web visitpals.com i a les xarxes socials @visitpals.