La 27a edició de Pals i la Cuina de l’arròs supera amb èxit les dificultats

09/06/2021

Amb la campanya de la Cuina de l’arròs finalitzada, l’Ajuntament i la regidoria de Turisme fan un balanç molt positiu del que han estat aquestes prop de 7 setmanes. Tot i les dificultats que s’havien presentat pel que fa a restriccions de mobilitat o de reunions socials, la campanya ha sobreviscut amb èxit. Els 11 restaurants, els 4 productors, els 5 allotjaments i les 2 activitats de turisme actiu han donat molta força a tota la campanya d’ofertes i promocions.

Altrament, amb l’objectiu de seguir contribuint a la dinamització del municipi en aquests moments tan complicats i per seguir reafirmant encara més els atributs que defineixen Pals com a destinació turística bàsicament de caire familiar, cultural, gastronòmica i esportiva,  s’han dut a terme diversos sortejos que ofereixen com a premis  menús, allotjaments i activitats de turisme actiu dels establiments de Pals que s’han implicat directament en la promoció de la Cuina de l’Arròs 2021.

Propers esdeveniments

Un cop finalitzada la campanya gastronòmica, Pals ja té posada la vista al futur i, pel proper dissabte 26 de juny, s’ha programat una nova acció de promoció vinculada directament a la promoció de l’Arròs de Pals: la XXII Plantada Tradicional al Mas Carles.  Enguany, de nou, caldrà adaptar aquesta celebració a les restriccions sociosanitàries vigents per la pandèmia, però, tot i així,  es podrà gaudir d’aquesta activitat tan emblemàtica i arrelada a la nostra vila (consulteu el programa de l’activitat).

Posteriorment, amb l’arribada del mes de juliol s’entrarà ja a la plena temporada turística que, aquest any sí, esperem que es pugui desenvolupar amb la màxima normalitat possible i que pugui esdevenir molt profitosa per tot el sector turístic i comercial del nostre municipi.