La Brigada Jove publica una nova oferta de feina

03/03/2023

El projecte d’ocupació juvenil busca una persona operària dels serveis de municipals.

Si tens entre 16 i 19 anys, la convocatòria del 2023 de la Brigada Jove pot interessar-te. El programa de l’Ajuntament de Pals, que busca millorar l’ocupabilitat del jovent i facilitar la seva incorporació al món laboral, convoca una oferta de feina per dos mesos com a operari dels serveis municipals

Es tracta d’un contracte de 35 hores setmanals durant el juliol i l’agost, en horari de 7 a 15 hores. Pel que fa a les tasques, consistiran principalment, a atendre diferents serveis del municipi, com per exemple, l’obertura i tancament de locals; la neteja de vies públiques, jardins, zones verdes, zones esportives i el cementiri; treballs de jardineria; realització d’encàrrecs per a les oficines, i col·laboracions en actes culturals i festius. 

Per optar al lloc de feina, cal tenir entre 16 i 19 anys, estar empadronat a Pals amb una antiguitat mínima de tres anys i omplir la sol·licitud, que haurà d’anar acompanyada del curriculum vitae, una fotocòpia del DNI o un equivalent, i una fotocòpia de la titulació exigida per la convocatòria. Un cop acceptada la sol·licitud, que s’haurà d’enviar abans del 29 de març, hi haurà un procés de selecció que constarà d’una prova tipus text de caràcter obligatori i eliminatori, una d’entrevista personal i una fase de sorteig. 

Per a més informació, es pot trucar o enviar un WhatsApp al 609 027 708 o enviar un correu a joventut@pals.cat.  També pots consultar en aquesta notícia les bases de la convocatòria.

Informació addicional

  • Brigada Jove