La Cantada d'havaneres s’assoleix amb gran èxit

12/07/2020
  • Enguany l’Ajuntament de Pals, tot i el moment que estem vivint, va decidir portar a terme la tradicional cantada d’havaneres aplicant unes mesures excepcionals de seguretat en front la propagació de la COVID19.

Aquest passat dissabte 11 de juliol Pals va viure una exitosa XXVIII Cantada d’Havaneres, amb unes mesures excepcionals de seguretat i distància que recomana l’autoritat sanitària, fruit de l’esforç d’organització per part de l’ajuntament i les entitats col·laboradores.

De fet, tot i que la majoria d’actes i activitats s’han de repensar aquest any, prioritzant la salut de totes les persones participants i espectadores, Pals pretén ser prudent i organitzar finalment una programació de festa major amb un format que pugui assegurar la presa de mesures necessàries per a la seguretat de tothom, com ara aforaments, distàncies, neteja i desinfecció d’espais i reserva ce cita prèvia.

Aprofitem aquestes ínies per agrair la complicitat del públic que en la seva majoria es van mostrar comprensius i col·laboradors en tot moment per fer possible que els protocols estrictes que s'havien d'aplicar no fossin un entrebanc pel desenvolupament de la cantada. També volem agrair la col·laboració de l'entitat local Penya Blau i Grana que van oferir un servei de bar i un magnífic cremat per a tots els assistents.