La Festa Major dels Masos de Pals arriba del 3 al 5 de setembre!

30/08/2021

Després que el 2020 ens castigués sense festa degut al Covid, la Festa Major dels Masos de Pals tornarà aquest setembre i ho farà, com no podia ser d’una altra manera, amb novetats. La més destacada serà la visita guiada Els Masos de Pals, veïnat de pagesos pescadors”, que anirà a càrrec d’Esther Reig i que donarà a conèixer curiositats dels masos que no s’havien explicat mai abans.

A més de la visita guiada, hi haurà un espectacle de circ familiar i l'ofici solemne.

Una altra novetat d'enguany és el cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula Grease, on actors  reproduiran les escenes en directe a l’escenari i interactuant amb el públic. Hem pensat que aquesta activitat, mai vista en el nostre municipi, era totalment compatible amb les mesures Covid.

El concert de Festa Major, amb La Principal de la Bisbal, també s'ha hagut d'adaptar. Davant la impossibilitat de fer ball, hem decidit fer un concert de tarda i un concert de nit. Com que l'aforament del recinte és molt limitat, s'ha optat per programar-ho com dos concerts diferents per, així, poder arribar al màxim de públic possible. És important remarcar que caldrà fer reserva per cada un dels concerts, si així es desitja.

La cursa de cintes -infantil amb bici i popular amb moto-, també s'ha hagut d'adaptar a la normativa Covid, cosa que ens ha obligat a reubicar-ho en un altre emplaçament. Per això, enguany, tindrà lloc a la zona del parc infantil del barri de La Llevadora. La nova ubicació  permet que pugui haver-hi públic assegut.

De cara aquesta edició de la Festa Major dels Masos és important recordar que encara estem en pandèmia i, per tant, es limitarà l’aforament dels actes al 50%. A més, la plaça Sant Fructuós és un espai petit i, per tant, hi haurà poques places. En cas de pluja, els actes es traslladaran, de manera excepcional, al pavelló de Pals, ja que permetrà oferir un aforament més gran que el pavelló dels Masos.

Des de l’Ajuntament, animem a tots els veïns i veïnes a participar de les diferents activitats i desitgem a tothom una molt bona Festa Major!

Ja podeu reservar les vostres entrades per a les diferents activitats i espectacles a: https://www.codetickets.com/