La jornada de natació NonStop d’aquest dissabte finalitzarà a Pals

02/08/2019

Es tracta d’un esdeveniment no competitiu que permet als participants nedar en entorns de la Costa Brava d’ensomni. Es té previst arribar a la platja de Pals a les 18 h aproximadament.

Us informem que, de moment, les inscripcions estan exhaurides, però us podeu apuntar a la llista d’espera. Feu-ho aquí.

Aquest dissabte, 3 d’agost, tindrà lloc NonStop Vies Braves Costa Brava Sud 10K, una jornada no competitiva on els participants podran nedar en enclavaments únics i paisatges espectaculars de la Costa Brava. Es tracta d’una prova que tindrà lloc entre les comarques de la Selva i del Baix Empordà. L’última etapa de la jornada, la número 6, tindrà lloc a la Via Brava de Pals. L’etapa tindrà una distància d’1,5 km (en un temps estimat de 45 minuts). Es calcula que el grup finalitzarà a les 18 h. 

D’aquesta manera, l’organització de l’esdeveniment, Vies Braves (amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pals), ofereix als participants l’experiència de gaudir dels millors trams del litoral de la Costa Brava. La sortida de la NonStop tindrà lloc a Fenals – Santa Cristina, i s’allargarà durant 10 km passant per Sant Feliu de Guíxols o Tamariu.

 

Més informació d’interès:  

L’organització pot variar algun tram del recorregut previst, ja sigui per condicions meteorològiques, per l’estat del mar o per problemes logístics o d’horari. L’hora i punt de trobada seran: 7.30 h a la parada d’autobús de l’Avinguda Mas Romeu de Lloret de Mar. L’esdeveniment inclou àpats i avituallament per als participants.

Podreu compartir la vostra experiència o consultar informació sobre la competició a través de les etiquetes #viesbravesnonstop #viesbraves. També podeu contactar amb el correu electrònic info@viesbraves.com per a qualsevol dubte.