La participació i el bon ambient, protagonistes de la Festa Major de Pals 2019

07/08/2019

Espectacles, balls, teatre, mercats, activitats infantils i estivals... La Festa Major de Pals de 2019 va tenir una acollida sensacional. Accediu aquí al recull de fotografies de la Festa Major.

També podeu veure el vídeo-resum en aquest enllaç.

Aquest dimecres, 7 d’agost, la festivitat clourà amb la Festa Major de la Platja.

Durant quatre dies, de l’1 al 4 d’agost, la vila de Pals s’ha convertit en una gran festa popular i de germanor que ha estat protagonitzada pel bon ambient i l’animació. Espectacles, balls, teatre, àpats populars, mercats, activitats infantils i estivals... La Festa Major de Pals de 2019 va tenir una acollida sensacional, i els veïns, turistes i visitants van respondre molt bé a les activitats programades.

Entre les activitats que van aplegar un major nombre de persones, destaquen la cercavila amb la Colla Quermània, el Bruel dels Timbalers i els Dracs i Gegants de La Bisbal; les sardanes amb la Cobla La Principal de l’Escala; l’espectacle de Quim Masferrer al Pavelló Poliesportiu; la Festa de l’Escuma o el Pregó de Festa Major des del balcó de l’Ajuntament, a càrrec de Miquel Curanta.

Eva Safont, regidora de Festes i Actes Populars, valora molt positivament les vibracions que han deixat les festes enguany, i agraeix la participació de “tothom qui ho ha fet possible, tant organitzadors i voluntaris, com el públic que ha gaudit i ha participat de la programació”. En particular, la regidora ha volgut reconèixer la participació tan activa de la Colla Quermània i El Bruel dels Timbalers.

 

La Festa Major de la Platja del 7 d’agost

I això no s’atura aquí. Aquells que hagin quedat amb ganes de rauxa, aquest dimecres, 7 d’agost, tindrà lloc la Festa Major de la Platja de Pals. A les 18.30 h se celebrarà la cercavila pels carrers de la platja amb El Bruel dels Timbalers. A les 19.30 h, l’aparcament de l’antiga Creu Roja acollirà la Festa Holi Fanson Music amb DJ Toni Cors. I per acabar la nit de la millor manera, a les 22.30 h serà el torn de la música ambient i després el ball amb el conjunt Mitjanit, a l’aparcament les Dunes.