La Policia Local celebra la Patrona dels Àngels Custodis

19/10/2021
Divendres passat, 15 d’octubre, va tenir lloc la Patrona dels Àngels Custodis, festa de la Policia Local de Pals. La celebració es va fer a l’Ajuntament i va servir per homenatjar la feina dels agents i per fer entrega de diplomes, atorgacions i distincions per tal de reconèixer la seva contribució en matèria d’ordre, civisme, seguretat i proximitat.
 
Durant la Patrona, l’actual equip de la Policia Local va destacar la superació per part de la Sra. Cristina Romero Encinas del curs Bàsic la Policia de Catalunya a l’Institut de Seguretat Publica de Catalunya (ISPC), així com la medalla al mèrit policial que es va entregar al Sr. Francesc Javier Borrallo i Lacalle, antic cap de la Policia Local de Pals, actualment Sots Cap de la Policia Local de Palamós, per haver destacat en el compliment de les seves obligacions professionals que porten prestigi a la Policia Local de Pals. Més concretament, en el reconeixement de la Creació de les bases de l’actual Policia Local de Pals, així com la formació, comunicació de protocols d’actuació relacionats amb trànsit, seguretat ciutadana i en especial atenció a la Covid-19.
 
També es van fer entrega de felicitacions als membres de la Policia Local de Pals per haver reforçat els serveis com a conseqüència de les botellades, concentracions i de la Covid 19, així com les distincions per complir 10 anys en una mateixa àrea al Sr. Martí Alonso i Ferrer (10 anys com a Cap de la Policia Local de Pals), a la Sra. Natalia Ortiz de la Tabla i Rodriguez (10 anys a l’àrea de Seguretat ciutadana), al Sr. Miquel Lopez i Cateura (10 anys a l’àrea de Protecció Civil), al Sr. Jeroni Gomez i Melero (10 anys a l’àrea de trànsit).
 
Finalment, es va destacar que aquest any el Sr. Josep Ojeda Gonzales s'ha format com a instructor de Tir a l’ISPC.