La Policia Local de Pals celebra la patrona dels Àngels Custodis

02/10/2023

Aquest dissabte dia 30 de setembre de 2023 s’ha celebrat la Patrona dels Àngels Custodis, festivitat de la Policia Local de Pals.

L’acte de reconeixement s’ha dut a terme a la sala d’actes de Ca la Pruna i ha estat encapçalat per l’alcalde i regidors del consistori. S’hi han destacat diferents felicitacions, distincions i medalles per la contribució en matèria d’ordre, civisme, seguretat, proximitat i formació als agents de la Policia Local de Pals, membres de Protecció Civil i administratius de l’àrea.

Remarcar la presa de possessió dels agents funcionaris de carrera el Sr. Alejandro Trujillo i el Sr. Marc Carbó, els quals han superat  el curs bàsic a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. També destacar la medalla al mèrit policial entregada al Sr. Lluís Torres Moreno, el qual ha format de manera desinteressada  a moltes policies, i en concret durant molts anys a la Policia Local de Pals així com les felicitacions als agents de la Policia Local de Pals pels serveis realitzats. Finalment, també als membres de Protecció Civil destacant , a més a més dels serveis de recolzament a les activitats del nostre municipi, el seus serveis a la comunitat i als col·lectius vulnerables.

El Cap de la Policia Local de Pals també ha fet èmfasi en el descens dels fets delictius any rere any després de la instal·lació de les càmeres de vigilància. Així doncs, i comparativament amb l'estiu passat, les dades són les següents:

Furts lleus: -35,71%

Furts: -42,11 %

Robatoris amb força: -42,86%

Danys lleus: -33,33%

Robatoris amb forçaa l'interior de vehicles: -50%

Finalment, i gràcies al reforç policial a l'estiu i els controls i tasques preventives de seguretat ciutadana, els fets pel que fa als delictes contra el patrimoni s'han reduït un 80%.