La Policia Local de Pals celebra la Patrona dels Àngels Custodis

08/10/2022

Aquest dissabte 8 d’octubre de 2022 s’ha celebrat la Patrona dels Àngels Custodis, festivitat de la Policia Local de Pals.

L’acte de reconeixement  s’ha dut a terme a la sala d’actes de Ca la Pruna i ha estat encapçalat per l’alcalde i regidors del consistori i s’hi ha destacat diferents felicitacions, distincions i medalles per la contribució en matèria d’ordre, civisme, seguretat i proximitat als agents de la Policia Local de Pals, membres de Protecció Civil i administratius de l’àrea.

També s’hi ha destacat la presa de possessió dels agents funcionaris de carrera Manel Abril Montoro, que ha superat el curs a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i David Muñoz Olivé que ha superat el procés de promoció per mobilitat horitzontal.

Finalment s’ha homenatjat els responsables de torn, la Caporal Natàlia Ortiz de la Tabla i Miquel Àngel López Cateura per la medalla al mèrit Policial i als 25 anys de servei al cos de la Policia Local de Pals i a l’Eduard Medina Bernal també  pels seus 15 anys de servei a Pals i s'han entregat diferents diplomes de felicitació personal als agents.