La Policia Local de Pals celebra la Patrona

08/10/2019

Durant la jornada, es van acomiadar els agents que enguany es jubilen, així com felicitar les promocions, homenatjar els anys de servei de dos agents i condecorar els mèrits d’altres membres del cos.

El passat dimecres, 2 d’octubre, va tenir lloc la Patrona, la festa que la Policia Local de Pals celebra amb motiu de l’Àngel custodi. Aquesta celebració va tenir lloc a l’Ajuntament, i també hi van participar l’alcalde, Carles Pi; el regidor de Via Pública i Edificis Municipals, Xavier Coll i el regidor de Grans Contractes i Platges, Sergi Brull. L’acte va servir per homenatjar la feina dels agents, i per fer entrega de diplomes i guardons per tal de reconèixer la seva contribució en matèria d’ordre, civisme i seguretat.

Durant la Patrona, l’actual equip de la Policia Local va acomiadar-se dels agents que enguany es jubilen -Joan Medina Rodríguez i Rosa Blanco Chávez- a qui l’Ajuntament els agraeix la seva dedicació i la tasca que han dut a terme en pro de la seguretat de Pals.

D’altra banda, també es van anunciar i felicitar algunes promocions. L’agent Ester González i González va superar el període de pràctiques, i Natàlia Ortiz de la Tabla Rodríguez ha aprovat la plaça de caporal de Pals, com també la plaça de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

A més, la jornada va servir per retre homenatge a l’agent 1004, Geroni Gómez i Melero, per portar 30 anys de servei, i a Martí Alonso, que fa 25 anys que treballa al cos de la Policia Local de Pals, darrerament com a cap de la prefectura.

Pel que fa a les felicitacions per mèrits, el passat 8 de gener quatre agents (1013, 1014, 1009, 1036) van socórrer, a través d’una reanimació, una persona que va patir una aturada cardíaca. També es va felicitar l’agent 1009, per dur a terme una formació d’educació vial durant aquest any.