La Policia Local reforça la seguretat de la xarxa informàtica i millora l’atenció al públic

08/11/2018

La comissaria compta amb un nou servidor i una xarxa local més segura, a més de millorar el servei d’atenció ciutadana amb un nou lloc de treball

L’Ajuntament de Pals ha fet una aposta per millorar els serveis de la Policia Local, i ha fet una inversió en noves tecnologies que permetrà als agents treballar en xarxa, amb més seguretat i eficiència. En concret s’ha instal·lat a la comissaria un nou servidor i s’ha creat una xarxa local per interconnectar tots els equips informàtics. Aquesta xarxa compta amb una estructura de seguretat que la protegeix tant d'entrada com de sortida i que alhora compleix les normatives dels cossos de seguretat i la normativa de protecció de dades. A més, també s’ha millorat el servei d’atenció ciutadana amb la instal·lació d’un nou lloc de treball.

El regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Pals, Xevi Coll, ha explicat que “amb aquesta inversió hem fet un pas endavant cap a la seguretat dels equips informàtics, a la vegada que oferim un millor servei a tots els usuaris i usuàries”.