Lectors de Pals, veniu a formar part del Club de Lectura!

19/09/2019

L’activitat, totalment gratuïta, està adreçada a gent adulta que vulgui gaudir de la lectura en un bon ambient. S’iniciarà el proper 23 de setembre, i tindrà lloc el tercer dilluns de cada mes. Dilluns 23 de setembre també hi haurà una sessió informativa (19.30 h).

T’agrada la lectura? Vols compartir experiències literàries i conèixer gent amb els mateixos gustos que tu? Apunta’t al Club de Lectura que organitza l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Girona. Dinamitzada per la Factoria de Lletres, la proposta -totalment gratuïta- s’iniciarà el proper dilluns, 23 de setembre, i les sessions tindran lloc el tercer dilluns de cada mes a la Biblioteca Municipal.

A més, el pròxim dilluns, a les 19.30 h, també es realitzarà una sessió informativa, en la qual s’explicarà el funcionament del club i es farà entrega del primer llibre amb què es treballarà. Inscriviu-vos enviant un correu electrònic a les adreces: cultura@pals.cat o biblioteca@pals.cat. Per a més informació, podreu adreçar-vos a la Biblioteca Municipal de Pals.