Les entrades al Musica't ja estan a la venda!

16/06/2022

Després que el 2021 se celebrés marcat per les restriccions derivades de la pandèmia, aquest estiu el festival Musica’t Pals recupera la normalitat amb una tercera edició de luxe. La proposta, consolidada com una de les cites imprescindibles de l’estiu empordanès i de les comarques gironines, segueix creixent, alhora que aferma la seva aposta pel territori, la llengua catalana i la proximitat. Aquest matí s’ha presentat el cartell d’enguany en roda de premsa a Ca La Pruna, amb la presència de l’alcalde Pals, Carles Pi Renart; la regidora de Cultura, Mireia Bonilla; el productor del festival Musica’t Pals, Roger Vidal; i la presència telemàtica d’alguns dels artistes del cartell.

Encetarà el cicle Cesk Freixas el dissabte 16 de juliol amb un concert gratuït: el reconegut cantautor del Penedès presentarà ‘Memòria’, el vuitè disc de la seva carrera, que va publicar l’any 2021 després d’haver aconseguit un suport extraordinari a través d’una campanya de micromecenatge. També serà gratuït el concert familiar de Els Atrapasomnis (el 13 d’agost). La resta de propostes tindran preus veritablement populars que oscil·laran entre els 4 i els 14 euros, en funció del concert:  Joan Dausà (23 de juliol), El Petit de Cal Eril (29 de juliol), Dàmaris Gelabert (31 de juliol), Marcel i Júlia (12 d’agost) i Clara Peya (20 d’agost). Seran un total de set assalts que s’aniran celebrant a dos espais del municipi empordanès: a Ca la Pruna i a la zona del Pavelló. Artistes de renom i de gran qualitat dirigits al públic que gaudeix escoltant música, en la que serà una proposta familiar i per a tots els públics. A més, com a novetat, enguany hi haurà servei de bar i foodtruck a disposició de les persones assistents.Alguns concerts són de franc, alhora que d’altres tindran un preu veritablement popular.

Les entrades ja poden adquirir-se a través del web del festival (www.festivalmusicat.cat) i, pels concerts gratuïts, també hi haurà reserva d'entrades online per qui vulgui assegurar-se entrar al recinte.

El Musica’t Pals està organitzat per l’Ajuntament de Pals i produït per la promotora Dmusical.