Literatura, cooperació humanitària i política europea en el XVII Cicle de Conferències de Pals!

15/11/2019

Torna aquesta consolidada proposta de divulgació cultural i social, organitzada per l’Associació Cultural de Pals amb el suport de l’ajuntament de la vila.

Un any més, l’Ajuntament de Pals torna a apostar per la cultura i la divulgació col·laborant en el consolidat Cicle de Conferències, organitzat per l’Associació Cultural de Pals. La proposta arriba a la seva 17a edició en plena forma, i porta xerrades de diferents temàtiques, com la cooperació humanitària, la literatura i la política europea. De moment, el calendari arriba fins al desembre d’enguany, però l’organització confia que les activitats s’allarguin fins a la primavera de 2020. Totes les conferències tindran lloc a Ca la Pruna, a les 20 h.

El Cicle de Conferències s’encetarà aquest divendres, 15 de novembre, on es presentarà als veïns i veïnes de Pals l’entitat solidària “Amb les Teves Mans”. L’acte comptarà amb la presència del mossèn Josep Taberner i Milton Sánchez. Els dos ponents parlaran del passat, present i futur d’aquesta ONG, i també presentaran l’Agenda Llatinoamericana 2020. L’organització sense ànim de lucre treballa des de fa anys per un món més just i igualitari, i lluita per frenar les injustícies que tenen lloc arreu del planeta.

El 29 de novembre serà el torn de la literatura. L’oficial de marina i escriptor Rafael Algarra presentarà el llibre Polar Star (Caligrama Editorial). L’acte estarà conduït per Ricard Julià. El títol ens transporta a una aventura de màfia, acció, mentides i suspens on Ralph Berna haurà de fer front a les adversitats en una nau d’alt standing tripulada per personatges de tota mena.

Finalment, per tancar les conferències de l’any 2019, el divendres 13 de desembre el doctor en Dret i llicenciat en Ciències Econòmiques, Victor Pou, ens il·lustrarà sobre política europea amb la ponència “Què podem esperar de la propera legislatura 2019-2020 de la Unió Europea”.