Mesures de seguretat al cementiri municipal amb motiu de Tots Sants

30/10/2020

Aquest cap de setmana el cementiri municipal de Pals estarà adaptat a les necessitats de la jornada de Tots Sants. De fet, l’Ajuntament ha adoptat tot un seguit de mesures per contenir els contagis de Covid-19: l'aforament serà limitat al 50%, tal com ha decretat la Generalitat, es controlarà l'accés de persones i hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada per les dues portes, que estaran obertes amb l'objectiu d’afavorir una afluència de gent més escalonada.

Recordeu que és obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte per a persones que n’estiguin exemptes per motius de salut. Els infants menors de 6 anys també n’estan exempts. Cal evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca amb les mans. A més, les persones podran acostar-se a dipositar flors en els nínxols mantenint les mesures d’higiene i respectant sempre la distància interpersonal entre no convivents. Per fer-ho, es recomana l’ús de desinfectant hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena.

Tot i així, en època de pandèmia, es recomana a la ciutadania que visiti el cementiri en els dies previs o posteriors al mateix dia de Tots Sants.