Mireïa, Halldor Mar i Judit Neddermann actuaran en el cicle Concerts a la Fresca ’19 de Pals

08/07/2019

El cicle s’iniciarà el proper divendres, 12 de juliol, a la Plaça Major (davant de l’Ajuntament).

Voleu gaudir d’una vetllada íntima, en el millor ambient i amb la millor música? Doncs divendres, 12 de juliol, a partir de les 22.30 h a la Plaça Major de Pals, s’encetarà la nova entrega dels Concerts a la Fresca. Enguany, els artistes que protagonitzaran aquest popular cicle estiuenc -organitzat per la Regidoria de Cultura - seran Mireïa, Halldor Mar i Judit Neddermann. Els recitals seran totalment gratuïts.

Divendres 12 de juliol actuaran Mireïa i Halldor Mar i, el10 d’agost, ho farà la cantautora catalana Judit Neddermann al Pati de Ca la Pruna.

Consulta aquí el cartell del Cicle!

Mireïa:

L’artista explica com veu el món des d’un punt de vista molt humà, a través de lletres plenes de matisos, i que transporten directament dins de la cançó tot explicant crisis com la dels refugiats, la llibertat de les dones o la superació de les pors. La Mireia ha treballat en projectes de Toni Xuclà i, actualment, és la cantant de l’espectacle «De poetes, cançonetes».

Halldor Mar:

Tot i tenir sang islandesa, Halldor Mar ha demostrat estar molt arrelat a la cultura catalana. Al seu primer àlbum, Winds, va reformular en anglès coneguts temes de "la nova cançó", reinterpretant clàssics de Joan Manel Serrat, Jaume Sisa o Raimon, entre d'altres. El seu darrer treball discogràfic, Records, és un disc íntim, ple de moments i records d'infància, experiències traumàtiques i vivències personals però, a la vegada, universals. El cantant també és conegut per la seva faceta de presentador del programa Katalonski de TV3.