Missatge d’agraïment de l’equip de l’Ajuntament de Pals als col·laboradors de l’Oncotrail 2019

14/10/2019

Amb aquestes paraules volem agrair la vostra cooperació i el vostre suport que ha permès a l’equip de l’Ajuntament de Pals participar en la setena edició de l’Oncotrail.

Com bé sabeu, el passat dissabte, 5 d’octubre de 2019, es va celebrar la prova solidària de 100 km per equips que organitza la Fundació Oncolliga de Girona per recaptar fons per a la millora de les condicions de vida dels malalts de càncer.

Aquest any, fins a 275 equips han format part de l’edició (un total de 2200 participants), que van sortir a les 9 del matí enmig d’un ambient molt festiu i solidari.

Encara que la naturalesa de la cursa no és competitiva, gràcies al vostre esforç l’equip de l’Ajuntament de Pals ha assolit una meritòria 165a posició, amb un temps de 17 hores i 33 minuts en la que va ser la seva setena participació.

Amb la vostra aportació, els malalts de les comarques gironines podran millorar les seves condicions de vida. Enguany s’han recaptat 321.000 €, fet que representa un increment substancial respecte a l’edició anterior.

Esperem poder comptar novament amb el vostre ajut en aquest projecte solidari en properes edicions.

Moltes gràcies per fer-ho possible.