Nou horari d'activitats dirigides al juliol

23/06/2022

Des de l'àrea d'esports de l'Ajuntament aposten per oferir un calendari d'activitats reduït també a l'estiu

Tenint en compte la bona acollida que han tingut les activitats dirigides al llarg de la temporada 2021 –2022, l'Ajuntament de Pals ha considerat oportú continuar amb aquestes activitats amb una versió més reduïda també al juliol. Així doncs, des de l'àrea d'esports han dissenyat un calendari per aquelles persones que vulguin continuar amb la rutina física també a l'estiu. 
 
Cal remarcar que els usuaris que hagin fet classes fins ara i no puguin assistir a les activitats de juliol, no cal que es donin de baixa. Es procedirà a congelar la seva quota fins al setembre sense necessitat de tornar a pagar la matrícula. 
 
Les activitats de les quals podreu gaudir són ciclo indoorpilates, GAC/ Tono, Cross Training, GAC /Pump i Pilates / Tono. Aquells que vulguin gaudir d'alguna de les classes dirigides sense estar abonat al Pavelló d'Esports, ho podrà fer per 5 € al dia. 
 
A més a més, durant tot el juliol es mantindrà oberta la sala de fitness i rocòdrom de 15.00 h a 22.00 h. A l'agost, el pavelló romandrà tancat. 
 
Consulteu l'horari de juliol per no perdre el ritme! 

Informació addicional

  • Horari Juliol Pavelló Esports