Nous cursos de teatre per a joves i anglès per a adults

22/09/2022

L’Ajuntament de Pals torna a organitzar de cara a aquest nou curs diferents tallers per a adults i joves. Per una banda, s'ofereixen cursos d’anglès per a adults i per l’altre un taller de teatre per a joves.  

Respecte als cursos d’anglès, hi haurà dos nivells: l’inicial, per a persones que no tenen cap coneixement de l’idioma; i l’elemental 1.5, per a persones que ja tenen alguna noció d’anglès. Les classes es faran els dimecres a la tarda des del 5 d’octubre al 26 d’abril, a l’Aula de Formació Escola Bressol. Pel que fa als horaris, de 18 a 19.30 h es faran les classes del nivell elemental i, de 19.30 a 21 hores, les del nivell inicial. Hi haurà places limitades a un màxim de 12 persones per grup i tindran preferència aquelles persones que ja haguessin fet aquest curs l’any passat. El preu és de 25 € al mes i no inclou el material 

En relació amb el taller de teatre, està dirigit a joves d’entre 9 i 16 anys i es farà els dissabtes al matí, de 10.30 a 12 h, al Centre Cívic. Començarà el proper 1 d’octubre i s’allargarà fins el 17 de juny. Les places estan limitades a un màxim de 15 persones i també tindran preferència aquells joves que ja fessin aquest curs l’any passat. El preu d’aquest taller és de 10 € mensuals. 

  • Curs teatre
  • Curs anglès