Nous tallers de formació

05/02/2020

Aquest mes de febrer, es proposen dos nous tallers de formació: cosmètica natural i teatre per a nens, nenes i joves. Podeu consultar el flyer informatiu clica aquí  

Taller de cosmètica natural

Adreçat a adults. Consta de dues parts, una més teòrica per descobrir què és la cosmètica natural, els ingredients que utilitza i què la diferencia de la convencional; i una segona part més pràctica durant la qual es prepararà una crema facial i un bàlsam labial. Les preinscripcions són del 5 al 10 de febrer online. 

Si us interessa, es farà el dilluns, 17 de febrer, de les 16 a les 18 h, a l'aula de formació de l'escola bressol.

Taller de teatre per a nens, nenes i joves

Adreçat a nens, nenes i joves de 9 a 13 anys. A través del joc escènic, s'aprenen tècniques teatrals, improvisacions, creació de personatges ... amb l'objectiu de potenciar l'imaginari personal i col·lectiu i de passar una bona estona de lleure. Les inscripcions es poden fer durant tot el mes de febrer.

Si voleu conèixer més de prop el món del teatre, apunteu-vos a aquest taller. Les classes es fan al Centre Cívic, cada dissabte, de 10.30 a 12 h, fins al mes de juny (se segueix el calendari escolar).

Informació general dels dos tallers, inscripcions, preus, formadors

Podeu fer les inscripcions de forma online accedint a la pàgina web de l'Ajuntament (Formulari inscripció tallers). També us podeu adreçar presencialment a l'Oficina de Turisme de la plaça Major o a la recepció de l'Ajuntament de Pals.