Nous treballs de senyalització a la via urbana

04/10/2019

S’ha renovat la pintura d’alguns indicadors de trànsit de l’asfalt, i s’han incorporat places de minusvàlids, amb l’objectiu de pacificar la circulació i garantir la màxima seguretat.

Durant els últims dies, la Brigada Municipal de Pals ha realitzat treballs en la pintura viària. Les actuacions han consistit en la renovació de la pintura d’elements viaris en diferents punts de la vila. En concret, s’ha pintat elements com franges grogues per indicar la prohibició de l’estacionament, o s’ha millorat la senyalització en l’asfaltat, com algun stop. També s’han implantat aparcaments per a minusvàlids en algun d’aquests punts. 

Xavier Coll, regidor de Via Pública de Pals, explica que “es tracta d’un seguit d’actuacions que tenen com a finalitat prioritària incrementar la seguretat viària, millorant la visibilitat als cotxes i altres vehicles, i també als vianants”. A més, assegura el regidor, els treballs “optimitzen la mobilitat del nucli de Pals i de la zona de la platja, ja que la incorporació de places de minusvàlids i els indicadors per prohibir l’estacionament descongestionaran i pacificaran la circulació”.