Nova actualització de les mesures anti-Covid-19

04/03/2021

El govern de la Generalitat ha anunciat avui dijous al migdia una nova actualització de les mesures que s'aplicarà a partir del proper dilluns, 8 de març, durant una setmana.

Entre els canvis més destacats, s’ampliarà l’horari de restauració en una franja única des de les 7.30 fins a les 17 hores, permetent el servei per emportar fins a les 22 h i el servei a domicili fins a les 23 hores. Tot i així, la restauració als centres comercials continuarà tancada.

En segon lloc, també és novetat que els equipaments cívics podran organitzar activitats a l'aire lliure amb persones majors  de 60 anys i amb un màxim de 6 persones per grup.

D'altra banda, també s'autoritzen les activitats a biblioteques i museus amb 30% aforament, i les extraescolars i educació en el lleure fins a 18 anys.

Pel que fa al sector esportiu, s'iniciaran les competicions federatives regulars, a partir de 16 anys, però sense públic. També es permetrà l'obertura dels vestidors dels equipaments esportius degudament ventilats, tot i que la recomanació és fer-ne ús només en cas de necessitat.

Finalment, la mobilitat continuarà restringida, amb el confinament comarcal durant tota la setmana i el toc de queda nocturn de 22 a 06 hores.

Informació addicional