Nova actualització de les mesures anti-Covid

09/09/2021

Aquest divendres, 10 de setembre, entra en vigor una modificació de les restriccions que permet relaxar algunes mesures.

El Comitè Tècnic del Procicat ha aprovat aquesta setmana una nova actualització de les restriccions per la pandèmia i les noves mesures entraran en vigor a partir de demà divendres, 10 de setembre.

Entre els canvis més rellevants, destaca la supressió del límit màxim de 10 persones en les reunions o trobades familiars i de caràcter social, tant en l’àmbit públic com en el privat.

També la supressió de la limitació de l’aforament als actes i cerimònies civils o religioses, que fins avui dia estava al 70%.

En tercer lloc, les competicions esportives que es desenvolupin en equipaments amb aforament superior a les 10.000 persones tindran un 40% a l’aire lliure i un 30% en espais tancats.

Finalment, es permetrà la mobilitat en concentracions, pel que serà possible el desplaçament de la capçalera i de la resta d’assistents, i també s’aboleix el tancament dels accessos al transport públic més propers.

Tot i la flexibilització d’aquestes mesures, des de l’Ajuntament de Pals volem recordar que la mascareta continua sent obligatòria en espais interiors i que cal mantenir sempre la distància de seguretat d’1,5 metres amb les persones que no són de la mateixa bombolla de convivència, a més de fer ús freqüentment de gel hidroalcohòlic.