Nova convocatòria Brigada Jove 2024!

05/04/2024

Informació addicional

Si tens entre 16 i 19 anys, la convocatòria de la Brigada Jove t’interessa! El projecte de l’Ajuntament de Pals, que busca millorar l’ocupabilitat del jovent i facilitar la seva incorporació al món laboral, convoca dues ofertes de feina: una d’ajudant de brigada per a joves d’entre 16 i 19 anys (per als mesos de juliol i agost, 35 hores setmanals), i una altra d’ajudant de casal d’estiu per a joves de 16 a 17 anys (per als mesos de juliol i agost, 20 hores setmanals). 

Per optar als llocs de treball, cal estar empadronat a Pals amb una antiguitat mínima de tres mesos i omplir la sol·licitud, que haurà d’anar acompanyada del currículum vitae, una fotocòpia del DNI o un equivalent, i una fotocòpia de la titulació exigida per la convocatòria. Un cop acceptada la sol·licitud, que s’haurà d’enviar abans del 3 de maig de 2024, hi haurà un procés de selecció que constarà d’una prova tipus text de caràcter obligatori i eliminatori, una d’entrevista personal i una fase de sorteig. 

Per a més informació, es pot trucar o enviar un WhatsApp al 609 027 708 o enviar un correu a joventut@pals.cat.  També pots consultar en aquesta notícia les bases de la convocatòria.