Nova edició del Festival Clàssic Pals

17/06/2024

Se celebrarà durant tres caps de setmana a l'agost.

Un any més, la música clàssica acompanyarà les nits d'estiu a Pals. El Festival Clàssic Pals se celebrarà els dies 11, 13, 18 i 25 d'agost, a l'església de Pals, i comptarà amb la presència de músics de renom nacional i internacional. És una proposta organitzada per l'Associació Cultural de Pals, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

El primer acte serà un espectacle líric teatral que porta el nom de 'La mort de Violeta'. Serà l'11 d'agost, a les 21 hores, i serà interpretat per Laura Coll, Pepe Hannan, Xavi Vilalta, Maria Àngels Puig, David Granato i Federico Figueroa. Malgrat que la majoria de concerts es faran en diumenge, la música farà una parada extra entre setmana. El dimarts, el 13 d'agost, serà el torn del quartet Adelphi, format er Maxime Michaluk, Esther Agustí, Adam Newman i Nepomuk Braun.

El tercer espectacle serà un concert de flauta i piano a càrrec d'Elisabeth Franch i José Enrique Bagaría. Es podrà gaudir el 18 d'agost, a les 21 hores. I per tancar la programació del festival, Emma Stratton oferirà un recital de piano el 25 d'agost, també a les nou de la nit.

Tots els espectacles tenen un preu de 10 €, excepte el del dia 13, que serà de 15 €. Es poden adquirir entrades a Codetickets, a l'Oficina de Turisme de Pals o enviant un correu a festivalclassicpals@gmail.com.

 

  • Festival Clàssic Pals 2024