Nova reunió de seguiment de sequera

13/04/2024

Ahir divendres es va portar a terme la reunió mensual de seguiment de sequera. Aquestes reunions periòdiques es porten a terme amb periodicitat mensual i estan formades per membres de l'equip de govern, personal de les àrees de secretaria i enginyeria, Policia Local i representants de l'empresa AGBAR.

Després de la imposició de sancions als comptadors que s'excedien clarament del límit permès i de les diferents campanyes de sensibilització i d'inspecció i control per part dels tècnics i la Policia Local de Pals, les dades de consums del municipi de Pals se situen pràcticament dins els límits de la quota establerta per l'Agència Catalana de l'Aigua. En concret, la línia ha estat descendent els últims tres mesos amb un petit repunt durant aquest final de març,

Es continuaran aplicant sancions econòmiques als comptadors que sobrepassen els límits establerts, siguin industrials o domèstics. També es passaran a lectura i facturació mensuals aquells comptadors trimestrals sancionats per tenir un control exhaustiu de la despesa d'aigua i paral·lelament també s'està treballant activament en la cerca i reparació de fuites no visibles.

 

Més informació de la sequera AQUÍ