Obrim les portes del patrimoni cultural de Pals

06/10/2020

Un any més, celebrem les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Pals se suma a la que és la  festa major del nostre patrimoni cultural, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania. 

Vista a la Torre de les Hores de Pals

Data 10 i 11 d’octubre

Més informació: Info@pals.cat

Horari: De 10.30 h a 14.30 h i de 15 h a 18 h.

Activitat gratuïta

Audiència: Públic general, Famílies

Tipus d'activitat: Portes obertes

Visita a la Torre de les Hores: Torre romànica de planta circular (S.XI-XII), de 15 metres d'alçada que representa un dels pocs vestigis que encara es conserven del castell. S'ofereix al visitant la possibilitat d’entrar a l'interior de la torre i pujar al mirador, des del que es pot gaudir d'una increïble vista panoràmica en 360º.

Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat. Us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta propera jornada de portes obertes del patrimoni cultural.