Pals a les Jornades Professionals de Mercats Emissors

24/10/2022

El passat 17 i 18 d’octubre l’Ajuntament de Pals va assistir a les Jornades Professionals de Mercats Emissors, organitzades per l’Agència Catalana de Turisme, a Barcelona.

Unes sessions de treball en les que es va comptar amb l’assistència de les directores i directors de la majoria d’oficines de promoció turística d’arreu del món, conjuntament amb professionals de la indústria turística en l’àmbit nacional i internacional. On van debatre els aspectes més rellevants dels nous reptes de futur en el nou panorama mundial entorn de la multi crisi: sanitària, geopolítica, econòmica; i es van identificar tendències i oportunitats de negoci en els mercats emissors. 

Els eixos principals de les sessions van estar en l’àmbit de la sostenibilitat i la digitalització i la majoria d’assistents van coincidir en valorar la temporada passada molt positivament amb uns resultats semblants o molt superiors als obtinguts l’any 2019.  

L’acte inaugural va anar a càrrec del conseller Roger Torrent i Ramió qui va reivindicar com a necessàries aquestes jornades, en un moment de canvis profunds que estan afectant el conjunt de l’economia. En aquest sentit, va afirmar que cal mirar on som i posar les eines per adaptar-nos a les transformacions. L’any 2023 serà clau per definir quin tipus de turisme volem, tenint en compte la demanda i els canvis en els hàbits de consum.