Pals acollirà la cloenda de final de temporada de la categoria prebenjamí de la lliga de Futbol7 del Baix Empordà

19/04/2024

El proper dissabte 27 d'abril, Pals es convertirà en el punt culminant de la temporada per als equips de la categoria prebenjamí de la Lliga de Futbol7 del Baix Empordà.

Amb l'organització conjunta del Consell Esportiu del Baix Empordà, l'Atlètic Pals i l'Ajuntament de Pals, la jornada promet ser una festa esportiva plena d'emoció i competitivitat.

L'esdeveniment tindrà lloc al camp de futbol municipal Pere Servià Cantó, des de les 9 del matí fins a les 3 de la tarda. Amb un total de 27 equips participants, 8 de la categoria prebenjamí 1A i 19 de la categoria prebenjamí 2A, els espectadors podran gaudir d'una intensa jornada de futbol.

Per a facilitar el bon desenvolupament dels partits, el camp de futbol municipal s'ha dividit en tres terrenys de joc. Això permetrà que es disputin tres partits de manera simultània. Cada partit constarà de dues parts de 12 minuts amb 1 minut de descans, i cada equip tindrà l'oportunitat de disputar dos enfrontaments durant la jornada.

La jornada estarà estructurada en dues franges horàries. De 9 del matí a 1 del migdia, serà el torn dels equips de prebenjamí 2A de la comarca, seguit del lliurament de trofeus per reconèixer els seus esforços i èxits durant la temporada. Posteriorment, de 1 a 3 de la tarda, serà el torn dels equips de prebenjamí 1A, amb la mateixa cerimònia de lliurament de trofeus per cloure l'esdeveniment amb grandesa.

Amb aquesta jornada, Pals reafirma el seu compromís amb l'esport base i ofereix una oportunitat emocionant per als joves talents de la comarca de demostrar les seves habilitats i passió pel futbol.