Pals acull una campanya especial de donació de sang

21/07/2020
 • El 29 de juliol, Pals rebrà els donants al Centre Cívic
 • La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies

  Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional.

  Pals s’ha sumat al conjunt de municipis que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. El 29 de juliol, el Centre Cívic comptarà amb un espai de donació de 17 a 21h hores.

  Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat.

  Campanyes amb mesures de seguretat

  El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.