Pals apareix a “Les fotos dels lectors” de la Vanguardia

30/10/2019

El lector Antonio Fagella Rius es pregunta si Pals és el poble més bonic de la comarca. L’article està acompanyat per un reportatge fotogràfic que explica els actius i atractius més substancials del municipi, com la Torre de les Hores. Accedeix aquí a l’article.

Fa només uns dies, el diari La Vanguardia va publicar a la seva web un reportatge fotogràfic dedicat a Pals, dins de la secció “Les fotos dels lectors”. Les fotografies i l’escrit són d’Antonio Fagella Rius, que comparteix la seva impressió amb la resta de lectors, tot considerant Pals “el poble més bonic del Baix Empordà”. L’autor explica que el poble compta amb un centre històric medieval i en destaca particularment la Torre de les Hores, fent al·lusió a la seva història i el seu valor patrimonial.

Al final de l’article hi ha una enquesta on, en el moment de redactar aquesta notícia, el 76.4 % dels lectors (amb un total de 586 vots), qualificaven les fotos de Pals d’excel·lents. Vols opinar i dir-hi la teva? Accedeix aquí a l’article.