Pals és seu del MIC22

13/04/2022

El torneig internacional de futbol base, tradicional de Setmana Santa, torna a celebrar-se aquest 2022 després de dos anys sense edició a causa de la pandèmia i ho farà amb el Municipal Pere Servià Cantó de Pals com a un dels camps en què es disputaran partits. Concretament, entre aquest dimecres 13 i dissabte 16 d’abril s’hi jugaran prop d’una vintena d’enfrontaments de la categoria sots-14, amb equips de renom com l’Atlético de Madrid, internacionals com el West Coast Elite Football Club o el Norsk Spillerutvikling, i també catalans com el CE Sabadell o el CE Manresa, entre molts altres.

Pel que fa als equips locals, l’equip Cadet de l’Atlètic Pals CF participa a la competició i està enquadrat en el grup D juntament Club Caterpillar Motor, Athletic Matadeperenc i Football Club Rapid 1923 S.A. Els horaris dels seus partits són els següents:

Dimecres 13 d’abril a l’Estadi Municipal de Figueres, a les 16:00 hores

Club Caterpillar Motor – Atlètic Pals

Dijous 14 d’abril al Municipal Les Forques de La Jonquera, a les 11:00 hores

Atlètic Pals – Athletic Matedeperenc

Dijous 14 d’abril al Municipal Les Forques de La Jonquera, a les 18:00 hores

Football Club Rapid 1923 SA – Atlètic Pals

El torneig MIC 22 té un gran impacte internacional i des de fa molts anys ha apropat a la Costa Brava les canteres dels millors equips de futbol del món, com Barça, Real Madrid, Manchester City, Liverpool o la selecció de Brasil, entre molts altres.