Pals formarà part de la cursa solidària Oncotrail 2023 el pròxim cap de setmana del 7 i 8 d’octubre

03/10/2023

Torna la cursa solidària Oncotrail que en aquest 2023 passarà pel Pavelló d’esports de Pals com a un dels punts d’avituallament principals, aproximadament a la meitat del recorregut. La cursa, que es du a  terme al Baix Empordà, i que té un recorregut de 100 quilòmetres, està organitzada i impulsada per la Fundació Oncolliga Girona, juntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i té com a objectiu recaptar fons per millorar la vida dels malalts de càncer.

Aquest any hi participen pràcticament 317 equips i tots ells han donat un mínim, 1000 euros en donacions. Com ja hem dit abans, tots aquests equips han de recórrer els 100 quilòmetres en un temps màxim de 30 hores. La sortida i l’arribada són a Palafrugell i entremig passen per un seguit de pobles on hi ha controls com a Llafranc, Sant Pol o el nostre municipi que albergarà el control número 5.

Donacions:

L’Oncotrail és un esdeveniment de caràcter solidari i a hores d’ara ja s’han superat els 369.000 euros en donacions quan encara queden uns dies per al dia de la cursa. Si vols donar diners has d’adreçar-te a la web d’Oncotrail i podràs fer la teva aportació, ja sigui a un equip participant en concret o a la mateixa organització.