Pals lliura els premis 26è Llapis de Sant Jordi

29/04/2022

El passat divendres 22 d’abril a la tarda va tenir lloc el lliurament dels premis 26è Llapis de Sant Jordi en categoria juvenil i adults al nou auditori de la Casa de Cultura Ca la Pruna. Aquest va ser el primer acte que es feia en aquest espai municipal totalment remodelat.

 Les persones premiades van ser les següents:

  • Categoria juvenil: Laia Bulach Masgrau, amb l’obraEl silenci absolut té paraules.
  • Categoria adult – prosa: Joan Carles Libori Ramos, amb l’obraL’efecte papallona.
  • Categoria adult – poesia: Oriol Sala i Prat, amb l’obraQu4tr3 ver505 qu4tr3 xifr35.

Al matí del mateix divendres 22 d’abril, a l’escola Quermany es van entregar els premis corresponents a la categoria escolar. Els premiats van ser els següents:

  • Categoria escolar, 3r primària: Ona Llenas Sicars (1r premi), amb l’obraEmocions  /  Alba Nadal Pascual (2n premi), amb l’obra El camp florit.
  • Categoria escolar, 4t primària: Iona Gálvez Deulofeu (1r premi), amb l’obraUn Sant Jordi a l’espai  /  Isak Visa Pascual (2n premi), amb l’obra El bosc d’en Barrabàs.
  • Categoria escolar, 5è primària: Pau Badal Moner (1r premi), amb l’obraLa trista realitat  /  Èrika Jiménez Carvajal (2n premi), amb l’obra Un drac solidari.
  • Categoria escolar, 6è primària: Pep Alitalo Bona (1r premi), amb l’obraVida en guerra  /  Ricard Marimont Bosch (2n premi) amb l’obra La princesa.

Després del lliurament dels premis, l’escriptora i xef local, Iolanda Bustos, va presentar el seu llibre Cuinar amb flors, i posteriorment va tenir temps per conversar i signar dedicatòries a moltes de les persones assistents. Finalment, la jornada va cloure amb un còctel de cava i roses.

Podeu consultar adjunts en aquesta notícia tots els treballs premiats ja que les obres tant eren de poesia com de prosa al 26è Llapis de Sant Jordi, de la categoria escolar, juvenil i adults.