Pals participa en la trobada de treball dels Pobles amb Encant

19/10/2023

L’ajuntament de Pals ha participat recentment la trobada de treball del segell Pobles amb Encant promogut per l’Agència Catalana de Turisme.

A la trobada, en la qual Palafurgell, Peratallada i Pals van actuar d’amfitrions, hi van assistir tècnics d’ens públics, personal d’oficines de turisme, i professionals d’empreses relacionades amb el sector turístic interessades i vinculades a destinacions d’aquestes característiques per compartir experiències tècniques.

Els Pobles amb Encant són una marca creada per l’Agència Catalana de Turisme, formada actualment per catorze municipis: Arties, Beget, Calella de Palafrugell, Castellar de n’Hug, Montclar, Montsonís, Mura, Pals, Peratallada, Prades, Rupit, Santa Pau, Siurana i Taüll.

Des de l’ajuntament de Pals es valora molt positivament aquestes trobades de treball i formar part d’aquest segell, entès aquest com un potencial reclam turístic que ve donat precisament per la conjunció d’aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics. Formar part d’aquest segell permet al municipi de Pals estar present a les accions de promoció turística, nacionals i internacionals, que es porten a terme des de l’Agència a través d’aquesta marca.