Pals participarà en la Marató de TV3 amb una Gran Quina Solidària

09/12/2019

El municipi torna a apostar per aquest projecte solidari amb el qual, a través d’un acte lúdic, es recaptaran diners per a la Fundació La Marató de TV3 (enguany la recaptació es destinarà a la investigació de malalties minoritàries). La Quina Solidària tindrà lloc el dissabte 14 de desembre, a les 18 h al Poliesportiu de Pals. L’esdeveniment està organitzat per l’associació Obrim el Centre Cívic de Pals, amb el suport de l’Ajuntament.

Un any més, Pals es tornarà a bolcar amb la Marató de TV3, amb la celebració d’una Gran Quina Solidària. L’activitat, organitzada per l’Associació Obrim el Centre Cívic de Pals amb la col·laboració de l’Ajuntament, tindrà lloc el dissabte 14 de desembre al Poliesportiu de Pals. Arrencarà a les 18 h, tot i que se n’obriran les portes a les 17.30 h.

Des de l’Ajuntament es dona les gràcies a l’associació Obrim el Centre Cívic i es convida tots els palsencs i palsenques a participar activament d’aquesta jornada tan especial, demostrant un cop més l’esperit solidari i compromès de la vila de Pals.

 

La Marató de TV3 de 2019

La Marató de TV3 es realitzarà el diumenge 15 de desembre, un dia després de la Gran Quina de Pals. A partir de les 8 h del matí, Catalunya Ràdio connectarà en directe per fer un seguiment per tot el territori, de la mà de Roger Escapa. I a les 9.30 h ho farà Quim Masferrer, que voltarà Catalunya amb el micròfon de TV3.

Enguany, La Marató dedicarà la recaptació a la investigació i difusió de les malalties minoritàries, que són aquelles que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants. Tot i ser minoritàries, aquestes malalties acostumen a ser greus, cròniques, progressives i causants de discapacitats.

La Marató 2019: Malalties Minoritàries - https://www.youtube.com/watch?v=XWrht3nyl2w