Pals present en la reunió de treball dels Pobles amb Encant per redefinir la seva gestió turística

29/04/2022

Més de 70 assistents, entre ells l’alcalde de Pals, Carles Pi, van participar a Rupit en una jornada sobre turisme regeneratiu i intel·ligència turística aplicada a la governança d’aquest tipus de destinacions i els seus entorns naturals

  • La trobada va estar organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Rupit i Pruit

Els Pobles amb Encant són una marca creada per l’ACT, formada actualment per catorze municipis: Arties, Beget, Calella de Palafrugell, Castellar de n’Hug, Montclar, Montsonís, Mura, Pals, Peratallada, Prades, Rupit, Santa Pau, Siurana i Taüll. A la trobada d’ahir hi van assistir més de 70 persones entre alcaldes, tècnics d’ens públics, personal d’oficines de turisme, i professionals d’empreses relacionades amb el sector turístic interessades i vinculades a destinacions d’aquestes característiques.

Pals aposta per definir uns models de governança intel·ligent i sostenible en la gestió turística d’aquests pobles. És determinant apostar per la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat en la planificació i gestió d’aquestes destinacions.  

Pobles amb Encant

Creada ara fa quatre anys, Pobles amb Encant és una de les marques de l’Agència Catalana de Turisme que integra pobles amb menys de 2.500 habitants amb una conjunció d’aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics que contribueixen a una bellesa especial.